Excellence Awards

Als deel van de Global Faculty van Hemsley Fraser voor het Shell LEAD-programma, ben ik erg trots om aan te kondigen dat Hemsley Fraser en Shell drie 2018 Brandon Hall Group Excellence in Learning Awards hebben gewonnen voor hun LEAD-programma (Leading to Engage and Deliver). Felicitaties aan zowel Shell als Hemsley Fraser met het winnen van deze geweldige execellence awards. Trots om deel uit te maken van deze Global Faculty!

Het Shell / Hemsley Fraser-leiderschapsprogramma is onderscheiden met:

  • Een gouden award voor het beste gebruik van blended learning
  • Een zilveren award voor het beste unieke of innovatieve leiderschapsprogramma
  • En een bronzen award voor het beste unieke of innovatieve leer- en ontwikkelingsprogramma

De volledige lijst kan je hier vinden: https://www.brandonhall.com/excellenceawards/excellence-learning.php?year=2018

Over Brandon Hall Group

Brandon Hall Group is een HCM-onderzoeks- en adviesbureau dat inzicht biedt in belangrijke prestatiegebieden, waaronder leren en ontwikkeling, talentmanagement, leiderschapontwikkeling, talentverwerving en HR / workforce management. Ze hebben wereldwijd meer dan 10.000 klanten en 20 jaar ervaring in het leveren van wereldwijde onderzoeks- en adviesdiensten.

Bij het maken van deze prijs zei Brandon Hall … “Winnaars van de Excellence Award verpersoonlijken innovatie die bedrijfsresultaten stimuleert. Onze winnaars omarmen de toekomst en omarmen de veranderingen en de uitdagingen die daarmee gepaard gaan “, aldus Rachel Cooke, Chief Operating Officer van Brandon Hall Group en hoofd van het awards-programma. “Het is verbazingwekkend om deze vermeldingen te zien hoe organisaties – zowel grote als kleine – vanuit verschillende functies werken om van human capital management een waardevol bezit te maken dat zakelijk succes mogelijk maakt.” De prijsinzendingen werden geëvalueerd door een panel van ervaren, onafhankelijke experts uit de sector, Brandon Hall Group-analisten en leidinggevenden op basis van de volgende criteria: aansluiten op de behoefte, het ontwerp van het programma, de functionaliteit, de innovatie en de meetbare resultaten.